Kompania

Kompania jonë është themeluar në vitin 1998 nga aksioneri kryesor i saj, Z. Shaba, i cili kishte një përvojë të gjatë në shërbimin e transportit rrugor si një shofer i vetë-punësuar dhe kishte në pronësi 5 kamionë.
Për shkak të rritjes së shpejtë të aktivitetit të biznesit tonë, nga fillimi i vitit 2000 kemi marrë një vendim të rëndësishëm për të ardhmen e kompanisë. Ne vendosëm për të shkuar më tej, kështu që nga një kompani e vogël u shndërruam në një kompani te tipit korporatë.
Për shkak të kësaj ne rritëm flotën tonë të kamionëve në një numër të konsiderueshëm të automjeteve për shërbimet e ndryshme të transportit.
Kompania rritet, djali rritet dhe rezultati është themeli i 2 kompanive të tjera të transportit në kuadër të Grupit Shala-Trans menaxhuar nga djali i z Edmond Shaba, i cili bëhet një ndihmë e rëndësishme për kompaninë dhe procesin e operimit.
Në vitin 2008 vendosëm për të lëvizur objektet e biznesit në një vendndodhje të re në autostradën kryesore të vendit, 6 km nga porti i Durrësit, një nga portat kryesore nga Deti Adriatik në rajonin e Ballkanit. Me një hapësirë ​​parkimi prej 23.000 m2, zona e shërbimit, pjesë këmbimi depo, stacion benzine dhe zyrat e re moderne ne u bë një lojtar i rëndësishëm në sektorin e transportit në tregun vendor dhe jo vetëm.
Flota e më shumë se 50 kamionëve dhe rimorkiot shtuar vlerën shtesë për kompaninë tonë dhe si rrezultat ne u kërkua që të punojmë me kompanitë më të rëndësishme vendore dhe ndërkombëtare si:

• Fabrika e çimentos Seament
• Fabrika e Cimentos Elbasan
• JV Bechtel Enka për ndërtimin e autostradës Durrës Kukës
• ACR
• PORR Technobau & UMWELT në ndërtimin e Hidrocentralit të Ashtës

Zgjerimi i vazhdueshëm i aktiviteteve tona të biznesit është pjesë e filozofisë tonë të kompanisë. Pra, ne jemi të hapur për partnerët tanë, klientët dhe furnizuesit për ndonjë mundësi të biznesit të ri dhe sfidë jo vetëm në sektorin e transportit, por edhe në vende të tjera.

VIZIONI YNE

Përgjegjësia, suksesi ne biznes dhe bashkëpunimi janë qëllimet kryesore të kompanisë sonë

Investimi në kamionë moderne me emetim gazi të ulët dhe kursim të karburantit, gjendja e rimorkiove dhe trailereve, duke u përpjekur për të mbajtur të pastër çdo gjë përreth nesh, qëndron për të dyja, përgjegjësinë dhe suksesin e biznesit.

Marrëdhënia shumë e mirë dhe afatgjate me klientët, furnizuesit, por edhe me konkurrentët, duke u sherbyer me servisin e kamioneve, na bën të qëndrojmë shumë bashkepunues dhe transparente në çdo operacion.

Vizioni ynë na bën të mbajme ne mendje ato pak fjalë të rëndësishme si:

Standarti i Cilësise
Ruajtja e Mjedisit
Inovacioni
Orientimi i Fitimit