Miresevini ne kabinen time: skuadra fituese

Boissleier Mathieu, i lindur dhe rritur në Kanada, përdor kamion Volvo për të kryer punën e tij dhe shpenzon shumë kohë në Volvo-n e tij FH te personalizuar, e cila është transformuar në një format të kombinuar si një strehe per kuajt dhe një shtëpi luksoze për të dhe për stafin i tij.