Partneret Tane

Fushe Kruja Cement Factory

Fabrika e çimentos Fushë Krujë Sh.p.k. është themeluar më 14 shtator 2000 nga blerja e pasurisë së Ndërmarrjes se Prodhimit të çimentos ne Fushë Krujë (fabrika e dytë më e madh e çimentos në vend) nga një konsorcium i drejtuar nga Seament Holding. Seament Holding zotëron 100% të aksioneve të FKCF.

Elbasan Cement Factory

ECF is located on the outskirts of the city of Elbasan, approximately 60 km southwest of Tirana, Albania, between an industrial area and the town itself. ECF is located in a semi-rural area and is surrounded by small agricultural holdings together with a few detached residences.

In March 1997, Seament Holding participated in a privatization tender and acquired a 70% interest in ECF and a 70% stake in UQ from the Government of Albania. In January 1999, the sponsor constructed a fixed land terminal at Durres, and in August 2000, Seament increased its holdings in ECF from 70% to 77% and in UQ from 70% to 86%. The remaining 23% of the shares of ECF and the remaining 14% of the shares in UQ are still held by the Government of Albania.

Seament Albania

Seament Holding eshte nje konsorcium per prodhimin e çimentos, i cili ofron produkte dhe sherbime cilesore ne te gjithe boten, qe nga viti 1950

Kurum Steel

Kurum Holding, një nga kompanitë prodhuese të hekur-çeliqeve lider në Turqi dhe në Europën Juglindore, me eksperiencën e saj 30 vjeçare përveç veprimtarisë së saj kryesore siç është sektori i hekur-çeliqeve, është një subjekt tregëtar i fokusuar në krijimin e vlerave shtësë në shkallë rajonale dhe globale në sektorë të ndryshëm. Kapacitetet prodhuese janë 600 000 ton/vit, prej të cilave 55% për tregun vendas dhe pjesa tjetër për eksport. Kurum International është një nga investitorët më të mëdhenj dhe më strategjikë të Shqipërisë duke u shtrirë dhe në fusha të tjera si energjia, minierat etj.

Textar

Textar ka qene nje sinonim i produkteve te ferrotave premium per rreth 100 vjet. Themeluar ne vitin 1913 si nje kompani shitese, brandi i grupit TMD Friction dallohet per kualitetin e larte, siguri optimale dhe komfortin me te larte ne frenim ne mbare boten.

Bechtel & Enka

Bechtel Enka Joint Venture sjell një përvojë thellësisht të pakrahasueshme dhe njohuri të fituara nga ekzekutimi i projekteve komplekse në të gjithë botën. Duke punuar së bashku si një ekip i integruar, Bechtel Enka Joint Venture ka përfunduar me sukses projekte në të gjithë Evropën dhe Azinë për disa dekada. Bechtel dhe Enka kanë përfunduar mbi 28.000 kilometra autostrada dhe rrugë, 100 tunele që arrin 350 kilometra në gjatësi, dhe 25 projekte të mëdha ne ura. Kjo marrëdhënie e qëndrueshme është dëshmi e angazhimit tonë të përbashkët për të vazhduar ofrimin e suksesshëm të projekteve.