Blog

Miresevini ne kabinen time: skuadra fituese

Boissleier Mathieu, i lindur dhe rritur në Kanada, përdor kamion Volvo për të kryer punën e tij dhe shpenzon shumë kohë në Volvo-n e tij FH te personalizuar, e cila është transformuar në një format të kombinuar si një strehe per kuajt dhe një shtëpi

Transportimi i depozitave te gazit nga Vora ne Elbasan

Shala Trans tashme eshte nje kompani e konsoliduar ne Shqiperi, me nje eksperience te gjere ne transportin e mjeteve te vecanta. Shala Trans kryen me sukses transportin e 9 depozitave te gazit nga Vora ne Elbasan. Transporti ishte i nje lloji te vecante per vete