Transportimi i depozitave te gazit nga Vora ne Elbasan

Shala Trans tashme eshte nje kompani e konsoliduar ne Shqiperi, me nje eksperience te gjere ne transportin e mjeteve te vecanta. Shala Trans kryen me sukses transportin e 9 depozitave te gazit nga Vora ne Elbasan. Transporti ishte i nje lloji te vecante per vete faktin se permasat e depozitave kerkonin mjete specifike. Me nje gjatesi 30 m dhe peshe 40 Ton, duhej nje rimorkio e vecante e cila eshte unike e ketij lloji ne Shqiperi. Transporti u krye ne nje kohe rekord dhe pa probleme. Stafi teper i kualifikuar beri te mundur qe te mos kishte bllokime te rruges ku kalonte makina dhe mundesoi me sukses realizimin e ketij operacioni.